arrow-downarrow2play

Apbalvojumi un sertifikāti

GADA PREČU ZĪME- PASAULEI 2014
TRIKATA zīmols ieguvis 1. vietu Patentu valdes  un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras  rīkotajā konkursā.

Uzvara šajā konkursā apliecina, ka TRIKATA zīmols veiksmīgi izmanto rūpnieciskā īpašuma aizsardzības sistēmas radītās priekšrocības uzņēmumu ilgtermiņa konkurētspējas un produktivitātes paaugstināšanā.

 
GADA PREČU ZĪME- PASAULEI 2014
SUPERIOR TASTE AWARD 2014
2 zelta zvaigznes TRIKATA Emmental sieram

Šo balvu ik gadu piešķir Briselē bāzētais Starptautiskais Garšas un kvalitātes institūts (iTQi). Piešķirtā balva apliecina, ka TRIKATA Emmental siers atbilst augstākajām Šveices siera Emmentaler garšas un kvalitātes prasībām. Superior Taste Awards konkursā sierus vērtē augsti kvalificēta žūrija: šefpavāri, vīnziņi un viedokļu līderi. Izvērtēšana notiek veicot „aklās degustācijas” un vērtējot produktus 100 ballu skalā. Produkti vērtēti pēc pirmā iespaida - ārējā noformējuma, izskata, smaržas, kā arī pēc tekstūras, garšas un pēcgaršas.

 
SUPERIOR TASTE AWARD 2014
NANTWICH INTERNATIONAL CHEESE AWARD 2013
Zelta medaļa TRIKATA  Sniega bumbām ar tomātiem un baziliku.

Viens no senākajiem un prestižākajiem siera konkursiem pasaulē. Pirmais apbalvojums šajā konkursā tika pasniegts jau 1897. gadā. Nantwicch konkursā sierus ‘’aklajās degustācijās’’ vērtē Lielbritānijas labākie siera speciālisti un industrijas viedokļu līderi. TRIKATA Sniega bumbas konkurā sacentās ar kopumā citiem 37000 pretendentiem.

 
NANTWICH INTERNATIONAL CHEESE AWARD 2013
WORLD CHEESE AWARD 2013
Bronzas medaļa TRIKATA Sniega bumbām ar tomātiem un baziliku. 

Konkurss, kas norisinās Londonā, Lielbritānijā un ik gadu pulcē ap 3000 dažādus produktus no visas pasaules. Konkursa dalībniekus  vērtē 250 dažādi nozares eksperti no visas pasaules. 

 
WORLD CHEESE AWARD 2013

Sertifikāti

BRC Global Standards
Starptautiski elitārs britu mazumtirdzniecības uzņēmumu asociācijas British Retail Consortium (BRC) Standarts for Food Safety standarta sertifikāts. 

BRC sertifikāts  apliecina produkcijas kvalitāti, labas ražošanas un higiēnas praksi un uzrāda ražotāju kā uzticamu partneri tirdzniecības tīkliem. Sertifikātā iekļautas visjaunākās pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas prasības. Standarts sevī ietver arī vairākas kvalitātes vadības sistēmas, tostarp HACCP sistēmas(riska analīze kritiskajos kontroles punktos), Labas ražošanas prakses (Good Manufacturing Practice - GMP), Labas laboratorijas prakses (Good Laboratory Practice - GLP) un Labas higiēnas prakses (Good Hygiene Practice-GHP) prasības.

BRC Global Standards
ISO 22 000
Pārtikas drošības vadības standarts

Standartu  izstrādājusi Starptautiskā Standartizācijas organizācija (ISO) sadarbībā ar pārtikas ekspertiem un asociācijām no visas pasaules. Standarta pamatā ir HACCP (Riska analīzes kritisko kontroles punktu) sistēma. Tas apliecina, ka uzņēmumā nodrošināta sistēma (vadlīnijas un noteikumi), ar kuru saskaņā strādā visi pārtikas ražošanā, piegādē un apritē nodarbinātie darbinieki, kas nodrošina pārtikas nekaitīgumu patērētājiem.

ISO 22 000
ZAĻĀ KAROTĪTE
SIA ''Latvijas Piens'' ražotajiem Krievijas Un Holandes sieriem

Nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas (NPKS) norāde “Kvalitatīvs produkts”, kas tautā saukta par Zaļo karotīti tiek piešķirts uzņēmumiem un to ražotajai produkcijai, kas atbilst noteiktām kvalitātes prasībām un 75% no produkta ražošanā izmantotajām izejvielām ir iegūtas vienā ES dalībvalstī vai reģionā, kas shēmas norādē minēta kā izcelsmes valsts vai reģions. 

ZAĻĀ KAROTĪTE